matte behöver du hjälp??

matte behöver du hjälp??

tisdag 24 augusti 2010

Låångsemester


Har som synes haft långledigt både från jobb och blogg.

Först var vi och våra goda vänner på en liten snabbvisit till Dalarna och min älskade släktgård, som mina bröder nu äger. Vi ville titta på hur deras renovering av det gamla bostadshuset går, det kommer nog att bli fantastiskt fint. Passade på att besöka en del välkända turistmål, när vi ändå var där uppe.


Någon vecka efter att vi kommit hem var det dax att hämta hem, den efterlängtade lilla hundvalpen. Det blev alltså den hunden som jag var och tittade på i början av juli.
Sedan dess kretsar allting omkring henne, för visst är det en hel del jobb med en valp.
Men vad gör det lilla Miranda som hon heter är otroligt gosig och charmig, vilket hon verkar vara väl medveten om för hon vill hälsa på alla vi möter på våra små promenader.


Häromdagen när jag var inne på stickamera, fann jag inbjudan till ett nytt byte som verkade så roligt, att jag inte kunde motstå det. Ska väl trots lilla Miranda hinna sy en stickpåse, har redan fått veta vem som ska ha den. Så nu gäller det att klura ut en fiffig "påse" som passar nämda person.

2 kommentarer:

Anta sa...

Grattis och lycka till med livet som hund (valp)ägare, finns inget underbarare utom att få barn och barnbarn då. Ha det så gott och njut ordentligt av valptiden den går ju så fort över. Kram

Mia sa...

Jag har förstått på er hundägare att det är som att få en babis på nytt, så bara njut tiden, hoppas allt står bra till hos dig, ha det bra till nästa gång :)