matte behöver du hjälp??

matte behöver du hjälp??

onsdag 8 december 2010

Vargavinter i år också ????????


Miranda blev så konfunderad av det vita på marken, det var både blött och kallt. Men nu älskar hon snön, pulsat och hoppar i den av hjärtans lust. Hon blir som en stor snöboll, eftersom snön fasnar i hennes päls - det är bara att bära in henne i tvättstugan efter att hon har busat runt i snön. Där inne får hon torka till på sköna frottéhanddukar.
Efter en vecka med temperaturer runt -10, har vi fått betydligt varmare nu kring 0-an.
Anders var mycket kall, undrar om julen kommer att slaska? I så fall är det trist, jul är ju lika med SNÖ, den ska vara vit men det är inte ofta den är det här nere i Skåne-tyvärr.
Julen närmar sig med stormsteg- det är tur att man inte behöver stressa runt och handla en massa julklappar, men det blir väl ett par till Mannen och lilla Miranda.
Brukar istället göra sådant som jag tycker är roligt, baka lite julbröd och göra lite julgrupper.
Tillaga mina uppskattade julrevben, som jag ska ha med mig till vårat stora julkalas dagen före julaftonen.
Snart har jag stickat mina "dalahäst"vantar klara, det har varit segt att sticka dem klara trots att jag verkligen är i behov av dem.
Slå in några fina julklappar, till det så kallade julklappsspelet som vi brukar spela på julen.

1 kommentar:

Mia sa...

Hade vi haft minus tio nu hade jag väl svettats;) men nog är det kallt det också. 5 minus hade jag gillat, slask är inte kul det heller. Låter som du har en skön advent hos dig, dalahästvantar? hoppas du visar dom. Ha det fint nu :)