matte behöver du hjälp??

matte behöver du hjälp??

tisdag 6 september 2011

Regnig morgon


Vilken morgon, regnet står som spön i backen, vad jag blir trött på allt detta regnande! Miranda ville inte alls gå ut, men hon var ju tvungen att följa med mig ut innan det bar iväg till jobbet.
Det är tur att det var så fint väder den gångna helgen. Det blev flera fina små utflykter,
På lördagen körde vi runt och besökte flera gardencenter, men de buskar jag letade efter var slut, tyvärr. Får kanske tänka om eller vänta på att de önskade buskarna kommer in igen.
På kvällen var det kräftskiva hos goa vänner ute på österlen, där är en otroligt fin miljö. Där blev många glada skratt och sörplande ur kräftorna, ganska gott,tycker egentligen bättre om surströmming.Saknar att det inte finns någon jag kan äta surströmming tillsammans med. Har inte fått det på flera år, är så sugen, köper mig snart en burk. Blir det bara fint väder kan man ju sitta ute i bersån - vore mysigt, hoppas att det blir så.

På söndagen for vi tillsammans med våra goa grannar ut på en liten tur i deras fina husbil, så hundarna var med. Vi åkte runt mellan Ystad och Smygehuk och såg att många fält var otröskade, fält där man försökt tröska men tröskor hade kört fast och
lämnat djupa spår efter sig. Hur ska detta sluta?
Dagen var förövrigt härlig solen sken så vi njöt av det fina vädret och goda smörgåsar på ett mysigt kaffé nära havet.

Har anmält mig till Kamini som firar två år och lottar ut ett ljuvligt garnpaket.
Klantade till det så jag fick inte med någon bild, men nedanståend inlägg länkar dit.

1 kommentar:

Mia stickar sa...

Vilket fint kort! Lycka till med tunikan!